JULEBORD 2018

Julebord 2022

Årets julebord for Boule Frederik II var nok et av de første i Fredrikstad dette året. Allerede fredag 4. november benket petanque-spillerne seg rundt bordet på FIF-huset. Hyggelig var det at også noen hadde med seg «følge», totalt var vi 27 personer. Et stort koldtbord med både varme og kalde retter («Middelhavsbuffet») var dekket opp sammen med et variert utvalg av drikkevarer. Så var det klart for vår egen JULE-KULE sang, ført i pennen av Rolf Såheim. Sangen ble ledet an av våre mange flinke korsangere. For særlig gode prestasjoner i årets sesong ble marsipangrisene denne gang erstattet av sjokoladeKULER, en for hver prestasjon. Årets prestasjoner ble selvfølgelig toppet av gull-, sølv- og bronsemedaljene i årets NM. Etter utdelingen var det Rune Nilsen som satt igjen med flest sjokoladeKULER. Trond Rostad hadde laget en fin quiz-konkurranse, basert på dyrelyder og musikk. Artig, underholdende og vanskelig. Rolf Stordahl og Terje Hansen, petanquespillere fra Østsiden og flinke sangere/musikere, gledet oss med fin underholdning. Det er alltid stor spenning rundt den tradisjonelle skrittkonkurransen, som de to siste årene er vunnet av Turid, kona til Odd Porsmyr. Årets skrittmester ble også en som ikke spiller petanque, nemlig Anitha, kona til Tronn Kleven. Det ble også testet ut innendørs petanque-spilling med spesialkuler som Zoran hadde med seg. Overraskende fint. Så var det kaffe med flotte hjembakte kaker og deretter trekning på kveldens gevinster. Takk til alle som bidro med rigging og rydding, kakebaking, sponsing av gaver og alle som tok lodd. Dette var en hyggelig kveld blant gode kulevenner.

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BFII 20 år og julebord 2019

Fredag 8. november var 40 personer samlet på FIF-Huset i Fredrikstad for å feire klubbens første 20 år, kombinert med et julebord.  Det var medlemmer, ledsagere og noen inviterte gjester. Tradisjonen tro åpnet vi med å synge vår egen JULE-KULE sang, ført i pennen av Rolf Såheim. I år var det ikke den tradisjonelle julematen, men en rikholdig buffet av varme og kalde retter, og med godt drikke til ble det god stemning i lokalet. I sin jubileumstale tok Rolf bl.a. forsamlingen med på en "reise" gjennom de 20 årene fra 1999 og fram til i dag. På den store TV-skjermen i lokalet rullerte det en bildeserie på ca. 400 bilder fra klubbens aktiviteter. Torunn Rostad og Odd Porsmyr fikk blomster for over 10 års innsats i styret, og Johans kone, Inger Lise, fikk blomster fordi Johan er en snill mann. Æresmedlem Rolf Såheim fikk en stor eske Boccia-konfekt, vårt andre æresmedlem, Paavo Tikkanen, hadde ikke anledning til å delta på festen. Siden mange av klubbens medlemmer har hatt gode prestasjoner i årets sesong, ikke minst i norgesmesterskapet hvor klubben tok to gull- og to bronsemedaljer, ble det delt ut mange marsipangriser. I årets skrittkonkurranse vant Nina, kjæresten til Steinar, og ble dermed jubileumsmester. Nå må de aktive spillerne ta grep, de to siste årene har det nemlig vært ikke aktive petanquespillere som har vunnet denne konkurransen. Det ble kaffe og marsipankake senere på kvelden, og en flott quiz med Quiz-master Trond Rostad. Selvfølgelig ble det også utlodding som alltid. Takk til alle som bidro med rigging og rydding, og til de som sponset gaver og alle som tok lodd. Det var en verdig markering av klubbens 20-års jubileum.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Julebord 2018
Fredag 9. november var vi samlet på FIF-Huset i Fredrikstad til BFII sitt julebord. BFII er alltid tidlig ute med julefesten sin, så snart marsipangrisene er på plass i butikkene. I år var det 24 personer som deltok. Med god julemiddag og karamellpudding levert av Fredrikstad Handelsstand Selskapslokaler, og godt drikke ble det god stemning i lokalet. Til åpningen ble vår egen JULE-KULE sang, ført i pennen av Rolf Såheim, sunget. For særlig gode prestasjoner i årets sesong ble det delt ut de ettertraktede marsipangrisene, hele ti i tallet. Dette er jo en indikasjon på at våre folk har oppnådd mange gode resultater dette året, og det ble selvfølgelig toppet med Lise Østby sin NM-bronse i singel. Det er alltid stor spenning rundt den tradisjonelle skrittkonkurransen, som de to siste årene er vunnet av Oslo-dama vår, Lise. Sensasjonelt ble det i år en ikke aktiv kulespiller som vant kampen om å komme nærmest 8-meteren, nemlig Turid, kona til Odd Porsmyr. Så var det kaffe med flotte hjembakte kaker, utlodning og en fin quiz-konkurranse som Torunn Rostad hadde laget. Takk til alle som bidro med rigging og rydding, Elisabet og Ragnhild som hadde bakt kaker, de som sponset med gaver og alle som tok lodd. En hyggelig kveld blant gode kulevenner.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Kommentarer

Knut Reibo

Jeg har flyttet fra Fredrikstad, og ønsker å bli fjernet fra e-postlisten.

Takk for mange hyggelige timer

08.11.2022 09:32

Nyeste kommentarer

08.11 | 09:32

Jeg har flyttet fra Fredrikstad, og ønsker å bli fjernet fra e-postlisten.

Takk for mange hyggelige timer

10.10 | 10:07

Arne Lund sovnet inn Fredag 7/10, og må strykes fra medlemslista hos dere.
Runar Lund

10.06 | 19:46

Så flott! Han fortjener det. I tillegg er han en vennlig og imøtekommende mann.

09.05 | 12:04

Så hyggelig å feire frigjøringsdagen med hyggelige Petanque venner. Flotte baner, flott vær, flotte fasiliteter. Rett og slett ett flott arrangement.

Takk for en flott dag.