Julespill

JULESPILL I BOULA 2014
JULESPILL I BOULA 2014

Julespill i Johans Hall 2019

Dagen før tredje søndag i advent, lørdag 14. desember, var det Julespill i Johans Hall. Her ble det servert gratis gløgg, pølser og kaffe, i tillegg hadde medlemmene med både kaker og andre godsaker. Spesielt hyggelig at Johan stilte med både datter og barnebarn. Det var totalt 16 spillere, og nevnte barnebarn på 6 år viste at han allerede er en erfaren petanquespiller. Før det ordinære spillet startet var det to spesialøvelser, legging på strek og poengkast i ringer. Gunnar Augustin ble årets "Strekmester" og Fred Martinsen vant poengkastet. På slutten av dagen var det utlodning med mange fine gevinster, og hyggelige samtaler rundt langbordet.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BFII Julespill 2018

På årets julespill i Johans Hall lørdag 15. desember ble det servert gratis gløgg, pølser og kaffe, i tillegg hadde medlemmene med både kaker og andre godsaker. Før det ordinære spillet startet var det en spesialøvelse med legging på strek. Mette gikk seirende ut av denne øvelsen, og ble dermed årets «Strekmester».  På slutten av dagen var det utlodning med mange fine gevinster, og selvfølgelig ble Johan takket for alt det positive han gjør for klubben. Det var kun 12 spillende medlemmer tilstede, vi vet imidlertid at det var noen sykdomsforfall og at noen var opptatt på annet hold. 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Julespill i ny hall
Lørdag 16. desember 2017 vil være en merkedag, da var det nemlig Julespill i "Johans Hall" på Gressvik, kombinert med offisiell åpning av hallen. Vårt medlem Johan Øren har i sitt bygg på Gressvik stilt et areal på ca. 150 kvadratmeter til disposisjon for klubben. I tillegg har han lagt ned en kjempejobb med snekring, skuffing av grus m.m., og dekket det alt vesentlige av materialkostnader. Spesielt Odd Porsmyr, og noen andre klubbmedlemmer har bidratt med dugnad. Det har blitt et riktig fint sted å spille petanque, med tre store baner og en takhøyde på 3,8 meter. Det er også en sosial del med WC og kjøkken. Johan vil ikke ha leie, så klubben skal kun dekke kostnader for strøm til lys og gass til oppvarming. I forbindelse med hallåpningen ble Johan takket med blomster og vin, og Odd med gavekort fra klubben.

På årets Julespill deltok hele 25 medlemmer, og klubben holdt gratis gløgg, pølser og kaffe, og det var store mengder medbrakte kaker og annet knask. I tillegg til vanlig spill var det også en del spesialøvelser. Rune Nilsen, et var våre nyeste medlemmer, vant årets leggeøvelse på strek. Freddy Friberg vant poengkonkurransen med kast i ringer. Det var også utlodning med et stort antall gevinster. Fra de "vinterspillende" medlemmene ble styreleder Rolf H., nestleder Odd P. og kasserer Torunn R. overrakt hver sin vinflaske.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Julespill i Boula. 2015

I fjor arrangerte vi for første gang Julespill i Boula siste lørdag før jul, og dette ble videreført i år. I år deltok 11 BFII-medlemmer på denne dagen med litt ekstra kos med termos, kaker og annet knask. Her var det både en rødnisse og en blånisse og klubben spanderte varme pølser med tilbehør. I tillegg til vanlig spill var det også en del spesialøvelser. Tormod vant leggeøvelsen på strek, og Fred vant leggeøvelsen i ringer og bildekk. Det var også utlodning med et stort antall gevinster. Det ble solgt lodd for nesten 900 kroner. Dette arrangementet er nå blitt en tradisjon.

Julespill i Boula - en suksess.

Siste lørdag før jul inviterte BFII sine medlemmer til Julespill i Boula med litt ekstra kos. Hele 15 forventningsfulle medlemmer møtte opp, utstyrt med termos, kaker og annet knask. Her var det både en rødnisse og en blånisse og en mann med skjegg. Klubben spanderte varme pølser med tilbehør. I tillegg til vanlig spill var det også en del spesialøvelser som skapte stor munterhet. Der var også markedført at det skulle være utlodning, og flere av medlemmene hadde med seg gevinster. Her var det BFII - kalender, ferdig kokt hummer, stor fruktkurv, kransekake, lærebok i petanque på dansk og en kilo pølser som ble til overs. Det ble solgt lodd for over tusen kroner, en fin ekstrainntekt for drift av Boula. Vi håper og tror at dette kan bli en juletradisjon.

Styret

Rolf H

Nyeste kommentarer

08.11 | 09:32

Jeg har flyttet fra Fredrikstad, og ønsker å bli fjernet fra e-postlisten.

Takk for mange hyggelige timer

10.10 | 10:07

Arne Lund sovnet inn Fredag 7/10, og må strykes fra medlemslista hos dere.
Runar Lund

10.06 | 19:46

Så flott! Han fortjener det. I tillegg er han en vennlig og imøtekommende mann.

09.05 | 12:04

Så hyggelig å feire frigjøringsdagen med hyggelige Petanque venner. Flotte baner, flott vær, flotte fasiliteter. Rett og slett ett flott arrangement.

Takk for en flott dag.