Klubbmesterskap singel

 

Klubbmesterskap singel 2022,

Bitte (Inger Berit) ble mester

I et litt overskyet forsommervær med vind fra nord, ble klubbmesterskapet i singel avviklet lørdag 28. mai med hele 24 spillere. Turneringen ble lagt opp med fem runder Monrad, maksimaltid 40 minutter og ett etterfølgende grisekast. De åtte beste lagene etter Monradrundene gikk til kvartfinaler. I pausen mellom tredje og fjerde Monrad-runde ble det servert gratis pølser, kaffe og kake fra Ragnhild var tilgjengelig hele tiden.
Etter de fem Monrad-rundene (grunnspillet) var det ingen som hadde bare seiere, men de fem første etter grunnspillet hadde fire seiere. I semifinalen slo Bitte Alexandar 12-10 og Vildar slo Rolf Stordahl 13-10. Dermed ble det finale mellom Bitte og Vildar, sistnevnte spilte også finale i fjorårets singelmesterskap. I finalen var Bitte suveren, og etter ti runder var Vildar slått 13-3. Vinneren fikk gavekort fra Jula på kr. 400,- og tapende finalist fikk gavekort pålydende kr. 200,-, i tillegg fikk begge en klokke (armbåndsur) fra en sponsor. Tapende semifinalister fikk to griser hver i trøstepremie. Ib, Morten, Viggo og Vildar sørget for merking av baner, Ragnhild og Bitte var kaffe- og pølseansvarlige. Spillende sekretariat var Rolf H. og Gunnar.
Resultat etter sluttspillet:
1 Kristiansen Inger Berit
2 Gulliksen Vildar
3 Obradovic Alexandar
3 Stordahl Rolf
5 Andersen Atle
5 Porsmyr Odd
5 Milosavljevic Milan
5 Hermansen Rolf

Resultat etter fem Monrad-runder:
1 Andersen Atle 13 Puvatcha Zoran
2 Porsmyr Odd 14 Nilsen Rune
3 Kristiansen Inger Berit 15 Østby Lise
4 Obradovic Alexandar 16 Augustin Gunnar
5 Milosavljevic Milan 17 Andersen Ragnhild
6 Hermansen Rolf 18 Kleven Tronn
7 Gulliksen Vildar 19 Augustin Nina
8 Stordahl Rolf 20 Makatowicz Allan
9 Friberg Steinar 21 Løvaas Stefan
10 Andersen, Kai 22 Balic Goran
11 Andersen Ib 23 Graarud Morten
12 Friberg Freddy 24 Høybjør Viggo S.

 

BOULE FREDERIK II

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 

Klubbmesterskap singel 2021, debutant Vildar imponerte

 

Klubbmesterskapet i singel ble avviklet torsdag 13. mai (Kr. Himmelfartsdag) med 22 deltakere. Det var et varmt og fint vårvær og nesten vindstille..

 

Turneringen ble lagt opp med fem runder Monrad, maksimaltid 30 minutter og etterfølgende grisekast. Deretter semifinaler og finale. I år som i fjor var det pågående koronapandemi, og derfor ingen servering.

 

Etter de fem Monradrundene (grunnspillet), var det bare Vildar Gulliksen som hadde fem seiere. Vildar ble medlem i fjor høst og dette var hans første turnering, meget imponerende. De andre som kvalifiserte seg til semifinale var Atle, Ib og Rolf H. som alle hadde fire seiere.

 

I semifinalene vant Vildar 13-10 over Rolf H. og Atle vant 13-8 over Ib. Finalen mellom Vildar og Atle gikk fort, og seier 13-3 til Atle. Han ble dermed singel-mester for fjerde året på rad, og fikk et gavekort på kr. 400, Vildar fikk gavekort på kr. 200. De tapende semifinalister fikk hver sin pakke med griser og kluter fra Obut. Spillende sekretariat var Rolf H. med bistand fra Ragnhild. Neste år håper vi at koronaen er over, slik at vi igjen kan ha servering av pølser, kaffe og kaker.

 

RESULTATER

 

1

Atle Andersen

2

Vildar Gulliksen

3

Rolf Hermansen

3

Ib Andersen

5

Inger Berit Kristiansen (Bitte)

6

Rolf Stordahl

7

Odd Porsmyr

8

Freddy Friberg

9

Steinar Friberg

10

Rune Nilsen

11

Stefan Løvaas

12

Nina Augustin

13

Zoran Puvatcha

14

Terje Hansen

15

Arne Lund

16

Gunnar Augustin

17

Goran Balic

18

Ragnhild Andersen

19

Johan Øren

20

Emilie Jentoft Nilsen

21

Viggo Høybjør

22

Kai Nilsen

 

 

 

 

 

BOULE FREDERIK II Klubbmesterskap singel 2020

 

Klubbmesterskapet i singel ble avviklet i "koronatider" søndag 24. mai, med 24 deltakere. Det var et greit spillevær bortsett fra litt mye vind fra sør. Turneringen ble lagt opp med fem runder Monrad, maksimaltid 45 minutter og etterfølgende grisekast. Deretter semifinaler og finale. Grunnet koronasituasjonen ble det i år kun servert kaffe, men deltakerne selv hadde med seg sin egen mat. Etter de fem Monradrundene (grunnspillet), var det bare Freddy som hadde fem seiere. De andre som kvalifiserte seg til semifinale var Bitte, Atle og Zoran som alle hadde fire seiere. Steinar hadde også fire seiere, men for dårlig score til å få plass i semifinalen. I semifinalene vant Freddy 13-11 over Zoran og Atle vant 13-7 over Bitte. Finalen mellom Atle og Freddy var svært jevnspilt, men Atle rykket fra på slutten og vant 13-9. Atle ble dermed singel-mester for tredje året på rad, og fikk et gavekort på kr. 400. Freddy fikk gavekort på kr. 200. De tapende semifinalister fikk to griser hver. Spillende sekretariat var Gunnar Salthe og Rolf Hermansen.

 

RESULTATER 1 Atle Andersen 2 Freddy Friberg 3 Inger Berit Kristiansen (Bitte) 3 Zoran Puvatcha 5 Steinar Friberg 6 Rolf Hermansen 7 Rune Nilsen 8 Lise Østby 9 Gunnar Salthe 9 Ragnhild Andersen 9 Arne Lund 12 Rolf Stordahl 13 Kai Andersen 14 Nina Augustin 15 Ambjørn Efterdal 16 Odd Porsmyr 17 Kai Nilsen 18 Gunnar Augustin 19 Johan Øren 20 Eva Efterdal 21 Ib Andersen 22 Viggo Høybjør 23 Willy Hansen 24 Terje Hansen

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

JUBILEUMSTURNERING klubbmesterskap singel 2019

Boule Frederik II, er 20 år i år. Det første jubileumsarrangementet var klubbmesterskapet i singel søndag 26. mai. I sol og vind møtte hele 23 medlemmer til dyst.
Det ble spilt fire runder Monrad med maksimaltid 45 minutter og etterfølgende grisekast, deretter semifinaler og finale. Pølsekoker, kaffetrakter, mineralvann, smågodt, konfekt fra Reidun og deilig kaker fra Ragnhild og Nina sikret den gode rammen om mesterskapet. Alt var gratis for deltakerne. Etter de fire Monradrundene (grunnspillet), var det bare Atle og Freddy som hadde fire seiere. De andre som kvalifiserte seg til semifinale var Bitte og Odd som var de med best score av de med tre seiere. De andre som hadde tre seiere var Rune, Steinar og Ib.
I semifinalene vant Atle 13-6 over Odd og Bitte vant 13-11 over Freddy. I sistnevnte kamp tok Bitte kontrollen fra start og ledet 8-2, men Freddy spilte seg opp og på stillingen 12-11 til Bitte lå Freddy med ett  poeng og hadde en kule igjen mens Bitte var tom. Freddy var imidlertid uheldig da hans siste kule slo en av Bittes kuler inn til poeng.
I finalen tok Bitte ledelsen over Atle og hadde både 5-1 og 6-3, men derfra ble det bare Atle-poeng og seier 13-6. Atle ble dermed singel-mester som han også ble i fjor. I tillegg til æren fikk klubbmester Atle også en spesiell jubileumsvase i glass med klubbens logo og påskrift, Bitte fikk en tilsvarende vase i mindre utgave. De tapende semifinalister fikk tre griser hver.
RESULTATER
1 Atle Andersen
2 Inger Berit Kristiansen (Bitte)
3 Freddy Friberg
3 Odd Porsmyr
5 Rune Nilsen
6 Steinar Friberg
7 Ib Andersen
8 Lise Østby
9 Kai Andersen
10 Gunnar Augustin
11 Tormod Olsen
12 Kjell Erlandsen
13 Fred Martinsen
14 Viggo Høybjør
15 Nina Augustin
16 Helen Knoff
17 Nawzad Wasfy
18 Rolf Hermansen
19 Ragnhild Andersen
20 Hasan Guleid
21 Reidun Hansen
22 Willy Hansen
23 Arne Lund

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Klubbmesterskap singel 2018

Det hadde vært rekordvarme en hel måned, og den aller varmeste dagen var søndag 3. juni, dagen for klubbmesterskap i singel. Det var 30 grader i skyggen, men skyggen manglet på Tollbodplassen.

Det ble spilt fem runder Monrad og deretter semifinaler og finale. Pølsekoker og kaffetrakter ble raskt startet opp, og med deilig kake fra Ragnhild var den gode rammen om mesterskapet sikret. Pølser, kake og drikkebokser var gratis for deltakerne.

Etter de fem Monradrundene (grunnspillet), var det bare Atle som hadde fem seiere. De andre som kvalifiserte seg til semifinale var Kai, Tormod og Freddy som alle hadde fire seiere. I semifinalene vant Atle 13-4 over Freddy og Kai 13-11 over Tormod. Det ble en brødre-finale mellom Atle og Kai, den var jevnspilt og god. Atle vant 13-9, og ble dermed årets singelmester. I tillegg til æren fikk klubbmester Atle også gavekort på kr. 300,- hos Clas Olsson. Det bør nevnes at fjorårets mester, Odd Porsmyr, var bortreist.

Resultater:

1

Atle Andersen (klubbmester)


2

Kai Andersen


3

Tormod Olsen


3

Freddy Friberg


5

Rolf Hermansen


6

Inger Berit Kristiansen (Bitte)


7

Rune Nilsen


8

Steinar Friberg


9

Ragnhild Andersen


10

Johan Øren


11

Ib. A. Andersen


12

Lise Østby


13

Arne Lund


14

Gunnar Augustin


15

Kevin Såheim


16

Nawzad Wasfy


17

Willy Hansen


               18 Torunn Rostad
               19 Nina Tell
               20 Viggo Høybjør
               21 Reidun Hansen

 

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Klubbmesterskap singel 2017

Tollbodplassen lå badet i sol da klubbmesterskapet i singel ble avviklet lørdag 20. mai, og temperaturen nådde 25 grader. Det ble spilt fem runder Monrad og deretter semifinaler, finale og kamp om tredjeplassen. Pølsekoker og kaffetrakter ble raskt startet opp, og med deilig kake fra Ragnhild var den gode rammen om mesterskapet sikret. Pølser og drikkebokser som var gratis for deltakerne var restlager fra Glommaturneringen.

Etter de fem Monradrundene (grunnspillet), var det bare Atle som hadde fem seiere. De andre som kvalifiserte seg til semifinale var Odd og Bitte som begge hadde fire seiere, og Freddy som var best av de med tre seiere. Det bør nevnes at Freddys tvillingbror, Steinar hadde like mange poeng og samme skårdifferanse som Freddy. Sistnevnte gikk imidlertid videre siden han hadde tatt tre poeng mer enn sin bror. I semifinalene vant Atle over Freddy og Odd over Bitte. Finalen var spennende, jevnspilt og god, de skiftet på å lede helt til 11-11, men Odd gikk seirende ut til slutt med seier 13-11. Bitte sikret seg tredjeplassen med seier 13-6 over Freddy. I tillegg til æren fikk klubbmester Odd Porsmyr også gavekort på kr. 300,- hos Clas Olsson.

Resultater:

1

Odd Porsmyr (klubbmester)


2

Atle Andersen


3

Inger Berit Kristiansen (Bitte)


4

Freddy Friberg


5

Steinar Friberg


6

Tormod Olsen


7

Kjell Erlandsen


8

Fred Martinsen


9

Lise Østby


10

Rolf Hermansen


11

Trond Rostad


12

Ragnhild Andersen


13

Arne Lund


14

Viggo Høybjør


15

Rolf Såheim


16

Kevin Såheim


17

Solveig Olsen


 

 

Klubbmesterskap singel 2016

Med truende regnværsskyer hengende over Tollbodplassen ble klubbmesterskapet i singel avviklet søndag 22. mai. Det ble spilt fem runder Monrad og deretter semifinaler og finale. Pølsekoker og kaffetrakter ble raskt startet opp, og med deilig kake fra Ragnhild var den gode rammen om mesterskapet sikret.

Etter de fem Monradrundene (grunnspillet), var det bare Rolf H. som hadde fem seiere. De andre som kvalifiserte seg til semifinale var Steinar og Odd som begge hadde fire seiere, og Roar som var best av de med tre seiere. I semifinalene vant Rolf H. over Roar, og Steinar vant over Odd. Finalen var spennende og jevnspilt, og Rolf H. gikk seirende ut til slutt. For det fikk han i tillegg til æren også gavekort på kr. 300,- hos Clas Olsson. Været ble bedre enn fryktet og varslet, det var først under finalespillet at det kom litt regn.

Resultater:

1

Rolf Hermansen (klubbmester)

2

Steinar Friberg

3

Odd Porsmyr

3

Roar Håvig

5

Kai Andersen

6

Atle Andersen

7

Ragnhild Andersen

8

Arne Lund

9

Kjell Erlandsen

10

Freddy Friberg

11

Johan Øren

12

Viggo Høybjør

13

Fred Martinsen

14

Inger Berit Kristiansen (Bitte)

15

Lise Østby

16

Rolf Såheim

 

 

Klubbmesterskapet singel 2015

Historiens første klubbmesterskap i singel ble avviklet på Tollbodplassen lørdag 1. august i et flott sommervær og med 20 deltakere. Det ble spilt fem runder Monrad og deretter semifinaler og finale. Pølsekoker og kaffetrakter ble raskt startet opp, og med deilige kaker fra Solveig og Ragnhild var den gode rammen om mesterskapet sikret.

Etter de fem Monradrundene (grunnspillet), var det bare Atle som hadde fem seiere. De andre som kvalifiserte seg til sluttspillet var Kai, Gunnar og Odd. I semifinalene vant Atle 13-9 over Odd og Gunnar vant 13-9 over Kai. Finalen var spennende og jevnspilt, og Gunnar gikk seirende ut med resultatet 13-11 og fikk pokal til odel og eie. I tillegg fikk de tre beste gavepremier gitt av Kai.

Resultater:

1

Gunnar Salthe (Klubbmester)

2

Atle Andersen

3

Kai Andersen

3

Odd Porsmyr

5

Steinar Friberg

6

Rolf Hermansen

7

Tormod Olsen

8

Inger Berit Kristiansen (Bitte)

9

Freddy Friberg

10

Lasse Kristoffersen

11

Kevin Såheim

12

Kjell Erlandsen

13

Lise Østby

14

Fred Martinsen

15

Arne Lund

16

Henning Johannessen

17

Rolf Såheim

18

Ragnhild Andersen

19

Hilde Kristiansen

20

Viggo Høybjør

Kommentarer

Francesco Sinibaldi

03.04.2022 12:11

El país de los juguetes.

Ese dulce
sonido viene,
suavemente, como
el gozo que
recuerda la melodía
de los primeros
años, con el
fresco retrato
de la nueva
mañana.

Francesco Sinibaldi

Francesco Sinibaldi

02.03.2022 16:53

Je demande le sourire du soleil.

Il pleut, dans
les souffles du
vent qui touche
les murs de
l'église, pendant
que l'oiseau
invite les
lumières à
rentrer dans
les fleurs...

Francesco Siniba

Francesco Sinibaldi

31.01.2022 16:56

eins
de grâce...

Francesco Sinibaldi

Francesco Sinibaldi

31.01.2022 16:55

La rose et l'innocence.
( other version )

Si le soleil
parvient sur les
yeux d'un rêve
fugitif la tendre
jeunesse, décrite
par un chant qui
semble perpétuel,
exprime l'harmonie
des cœurs pl

Francesco Sinibaldi

09.01.2022 16:33

With a lively sound.

In the flight
of a swallow
there's the
natural sweetness
of a fugitive
instant, with
the sound
of a melody
that always
remains in the
heart of the
sky.

Francesco Sinibaldi

Nyeste kommentarer

08.11 | 09:32

Jeg har flyttet fra Fredrikstad, og ønsker å bli fjernet fra e-postlisten.

Takk for mange hyggelige timer

10.10 | 10:07

Arne Lund sovnet inn Fredag 7/10, og må strykes fra medlemslista hos dere.
Runar Lund

10.06 | 19:46

Så flott! Han fortjener det. I tillegg er han en vennlig og imøtekommende mann.

09.05 | 12:04

Så hyggelig å feire frigjøringsdagen med hyggelige Petanque venner. Flotte baner, flott vær, flotte fasiliteter. Rett og slett ett flott arrangement.

Takk for en flott dag.