BF II HISTORIE

VETERAN Veteran og nybakt NM-mester i petanque Paavo Tikkanen var i aksjon i Kirkeparken i går. FOTO: KJELL-KRISTIAN SIKKELAND

Petanqueklubben i Fredrikstad : Boule Frederik II medlemsinf ormas j on nov. 2001
BF ll på lnternet Vi er litt stolte av å kunne presentere vår egen hjemmeside på lnternet. Her finnes bl.a. mye klubbinformasjon, resultater og bilder. Dette vil være en viktig informasjonsog markedsføringskanal for BF ll. Vi retter en stor takk til Rolf Såheim som er konstruktør og driftsansvarlig. Du finner oss under følgende adresse: http ://ho m e. n o. n et/bf r2/i n dex. htm yt )l:[Tfl"",, Det blir julebord lørdag 24. november, se egen invitasjon.
lnnendørs på tirsdager Treningsspillet på tirsdager foregår nå i vår egen fjellhall, "Boula", på Østsiden - med start kl. 16.30. I løpet av høsten har vi utvidet banekapasiteten, slik at vi nå har 5 baner, dermed kan opp til 30 spillere være i aksjon samtidig.
BOULA, nøkler og parkering Følgende personer har nøkkel til innendørsanlegget, Boula: Rolf Såheim, Paavo Tikkanen, Atle Andersen og Arne Lund. I arbeidstiden kan Rolf's nøkkel hentes i lnterconsults resepsjon. Vi henstiller til brukerne av Boula om ikke å parkere på gang- og sykkelstien.
BF II vant "Østlandsserien" lørdag den 13. oktober spilte BF ll og Son PC den avgjørende kampen. På forhånd sto lagene likt i poeng, og Son
hadde vunnet det forrige innbyrdesopp gjørel. Spillet utviklet seg svært jevnt - etter halvspilt lagkamp var stillingen 3 - 3, men til slutt sto det 5 - 4 til hjemmelaget, som vel hadde en marginalfordel av å kjenne den lokale topografien et hakk bedre enn Son-ingene.
Klubbmestere 2001 Vinnere av årets klubbmesterskap ble Gunnar Salthe / Rolf Såheim
Nordisk Mesterska p 2OO2 BF ll er tildelt teknisk ansvar for Nordisk Mesterskap i petanque som skal arrangeres i Fredrikstad 2. - 4. august 2002. Norge, Sverige, Finland og Danmark deltar med 6 trippel-lag hver, dvs. 72 spillere. Det konkurreres i klassene åpen, damer og junior. Vi håper våre medlemmer stiller opp i arrangørstaben. Her blir det nok også mye å lære.
Nyttårsboule Vifortsetter tradisjonen med å møtes i Kirkeparken 1. januar (kr. 13.30) med kuler, og helst kledd i festantrekk for å markere inngangen til det nye året. Kaffe, kaker m.m. hører også til.
Trening Kirkeparken i Fredrikstad sentrum (v/ Domkirken) - nær musikkpaviljongen er vårt faste spillested det meste av året. tirsdager kl. 1600 - ca. 1830 lørdager kl. 1300 - ca. 1630 Treningen er uformell og åpen for alle boule-interesserte, enten de er erfarne travere eller nye nysgjerrige! Boule er morsomt og sosialt og passer for alle!
Petanque-aften iSon Son Petanque Klubb inviterer oss til Petanque-aften på Son Kro onsdag 21.11.01, kl. 19. lnvitasjoner er delt ut i Boula og iparken.
Vi vokser, men ikke fort Pr. oktober 2001 har klubben 40 medlemmer hvorav 12 kvinner. 25 medlemmer er lisensierte for konku rransespill.
Atle og lvar "Frederiksen" Frederiksen-turneringen ble arrangert i Kirkeparken lørdag 6. okt. Arets Frederiksen ble Atle Andersen / lvar Hauge som vant turneringen foran Aud Veen Noodt/ Hassan Guleid. På tredjeplass kom Stine Såheim / Turid Såheim

 

 

 

 

Lystig kuletrilling i Kirkeparken

Publisert: 14. september 2008, kl. 02:00 Sist oppdatert: 25. januar 2010, kl. 22:51

Artikkelen er over 9 år gammel

I solskinnet ble det arrangert en uoffisiell petanque-konkurranse i Kirkeparken i går.

Av Av Einar Lundsør

– Vi kunne ikke bedt om bedre vær. Oppmøte ser også veldig bra ut, konstaterte en av lederne for arrangementet, Bente Pedersen.

Årlig konkurranse

32 petanque-spillere hadde samlet seg for å delta i den årlige turneringen i Kirkeparken.
Selve konseptet går ut på å kaste kulene mot "grisen" - en mindre og ofte farget kule.
– Dette her er jo en mer sosial sammenkomst. En "kose-turnering", om du vil. Bare du er medlem i en petanque-klubb er du hjertelig velkommen, smilte hun.
Petanque-klubben i Fredrikstad, Boule Frederik II, arrangerer sammenkomsten årlig som trekker til spillere fra andre steder enn Østfold også.
– Vi har tre Oslo-klubber med, ett fra Son og ett fra Drøbak. Resten er for det meste fra Fredrikstad-området. Men det er hyggelig at folk kommer ned hit for å spille.

Lokal suksess

Ingen skal si at Fredrikstad ikke hevder seg i petanque-miljøet. Veteranen Paavo Tikkanen er nybakt NM-mester med makkeren Arne Lund, og har stått i bresjen for sporten i Norge.
– Jeg startet Norges Petanque-forbund i 1984, og startet også Boule Frederik II, sier han.
– Denne klubben har blitt den beste klubben i Norge. Vi fikk også bronse for damene i år, så vi er stolte over petanque-miljøet her, innrømmer han, før den dobbelte NM-mesteren må gi tapt for to damer.
Kai Andersen og Kjell Erlandsen fra Boule Frederik II vant konkurransen med 13-2 i finalen mot de samme damene som slo Paavo Tikkanen og Arne Lund: Lisbeth Bruu og Hanna Arnesen.

 ________________________________________________________________________________

 

 

 Beretning 1999

 

Forhistorien til dannelse av klubben er at Paavo Tikkanen sammen med Liv Daae Gabrielsen og Kari Fyhn inviterte til demonstrasjon av kulespillet boule. Stedet var Tøyhushaven i Gamlebyen, og "B-dagen" var  lørdag 10. april 1999. Erfarne spillere fra "PetancAmigos" hjemmehørende i Asker demonstrerte spillet, og Paavo forklarte spillets regler gjennom sin megafon. Alle de 10-15 frammøtte fikk anledning til å prøvespille med kuler som Paavo & Co stilte til disposisjon. Noen ble "hektet" på spillet momentant, og gikk til innkjøp av kuler der og da fra Paavo`s salgsvogn av merke Volvo.

 

Konstituerende generalforsamling ble avholdt 11. mai 1999, hvor følgende styre ble valgt:

 

Leder:              Paavo Tikkanen

Nestleder:         Rolf Såheim

Kasserer:           Kari Fyhn

Sekretær:          Liv Daae Gabrielsen

Styremedlem:    Tom Roger Hansen

 

Styret fikk fullmakt til å utpeke vararepresentanter, og Ivar Hauge og Rolf Hermansen gikk inn i disse vervene i oktober 1999. På den konstituerende generalforsamlingen ble det også vedtatt at klubbens navn skal være Boule Frederik II, og at det skal søkes opptak i Norges Petanqueforbund. Fra september 1999 har Rolf Såheim fungert som kasserer og Kari Fyhn som sekretær. Det har i 1999 vært avholdt 6 styremøter.

Ved utgangen av 1999 har klubben 28 betalende medlemmer (8 kvinner og 20 menn). I tillegg opereres det med en liste over potensielle medlemmer som teller ytterligere 21 personer (8 / 13).

 

Våren 1999 ble det spilt vekselsvis i Gamlebyen og i Kirkeparken ved Domkirken. Senere har all spille­aktivitet vært lokalisert til Kirkeparken med musikkpaviljongen som det naturlige sentrum.

Styret gjorde høsten 1999 undersøkelser, bl.a. på FMV-området, for å finne mulige lokaler som kunne egne seg for innendørs spill. Denne sonderingen resulterte imidlertid ikke i noe konkret.

I Kirkeparken har det vært faste spilledager på tirsdag og lørdag gjennom både sommer, høst og vinter. En kjerne på 10-12 spillere har her vært trofaste mot sine griser og kuler i all slags vær. Og her er det virkelig snakk om all slags vær, både regn, sludd, snø, kulde og vind fra alle kanter. Det er i slike stunder tankene lett glir bakover, til fine sommerdager i parken, hvor man i den behagelige skyggen av kastanjetrærne kan nyte spillets gleder og beundre den fascinerende kraft og magi som ligger i disse metallkulene. Det er nok mange av dem som har sin faste gang gjennom Kirkeparken som både er imponert og forundret over den kulespillende forsamlingen som aldri gjør skam på Homo ludens, det lekende menneske.

 

 

Styret har i perioden satt i gang undersøkelse av muligheter for å skaffe sponsormidler fra det lokale næringsliv. Flere av de forespurte bedrifter var positive, men klubben har ikke utnyttet dette markedet i 1999. Det er utarbeidet et emblem for klubben, og dette er foreløpig godkjent av styret. Det må anføres at emblemet har i seg elementer fra Fredrikstads kommunevåpen, og vi føler behov for en "godkjenning" av emblemet fra kommunens side.

 

Våre egne medlemmer, og klubbene i Moss, Sarpsborg, Ski og Son ble invitert til Fredrikstads første boule-turnering, med det selvfølgelige navnet ”Frederiksen”. Turneringen ble avviklet i Kirkeparken lørdag 28. august, og det deltok 7 trippel-lag. Denne historiske kulturbegivenhet i Fredrikstad, som for øvrig skal bli en årviss foreteelse, ble flott gjennomført arrangementsteknisk av vår unge klubb. Av resultatlisten ser vi at de gamle var eldst. Det veletablerte Son-miljøet tok godt for seg. (Men vi skal komme igjen..!)

 

RESULTATER, "Fredriksen 1999":

1.            Moss/Son       - Hans-Inge Kongevold, Jan Arne Bjørgvik og Tor Haugen (Son)

2.            Son II             - Erling Wittusen, Johnny Mørk og Egil Egeland

3.            Son I             - Jovo Kosanovic, Erland Amundsen og Tore Tøgersen

4.            Son III 

5.            Fredrikstad I

6.            Fredrikstad II

7.            Sarpsborg

 

 

Klubbmesterskapet ble avviklet som double-spill i Kirkeparken lørdag 25. september 1999. Det deltok 6 lag, og finalen gikk mellom Arne Lund / Henry Anderssonog Kai Andersen / Tor Berg. Førstnevnte lag gikk seirende ut av en spennende finale.

 

 

 

Overgangen til et nytt årtusen ble markert med Millennium-Boule i Kirkeparken lørdag 1. jaunar 2000. Til tross for dårlig vær var det godt frammøte (selvfølgelig), og spillerne var kledd i festantrekk for å markere denne begivenheten. Det ble servert gløgg, kaffe og kaker m.m. i paviljongen, og det var selvfølgelig spill rundt paviljongen.

 

Klubben og dens spillende medlemmer har ved flere anledninger vært omtalt og avbildet i byens aviser, og den største og ferskeste reportasjen var å lese i Demokraten søndag 13. februar 2000, hvor Paavo demonstrerer og forklarer spillets regler. Dette er god PR for klubben, og et fint rekrutteringstiltak.

 

Sesongen 2000 blir en stor utfordring for klubben, vi er nemlig tildelt NM i Petanque. Dette er første gang dette NM arrangeres utenfor Oslo, og vi ønsker å bevise at vi er tilliten verdig. At forventningene er store framgår bl.a. av Norges Petanqueforbunds Internet-sider, hvor saken gis bred omtale.

Mesterskapet skal gjennomføres i dagene 11. - 13 august, og vi har planlagt å benytte Tollbodplassen som arena. Skriftlig søknad om dette er sendt Fredrikstad kommunes kulturseksjon, og vi har mottatt positivt svar om at vi kan disponere området den aktuelle helgen. Det er også tatt uformell kontakt med ordføreren med tanke på åpningen av arrangementet.

 

Langt tidligere enn NM er enda et Boule Frederik II -arrangement satt på terminlista til NPF:  Søndag den 30. april skal vi avholde den nye "Glomma-turneringen". Sted og arrangementsform er ikke riktig avklart ennå.

 

Fredrikstad, 15.02.00

 

Styret i Boule Frederik II

 

Beretning 2000

Klubbens første ordinære årsmøte ble avholdt 17. februar 2000 i ICG`s lokaler. På årsmøtet ble følgende styre valgt:

 

Leder:                        Paavo Tikkanen

Styremedlemmer:        Rolf Såheim, Liv Daae Gabrielsen, Ivar F. Hauge, Rolf Hermansen

Vararepresentanter:     Kari Fyhn, Tor Berg

 

I løpet av 2000 har medlemstallet økt fra 28 til 39. Av disse er 13 kvinner og 26 menn. Det er 26 medlemmer som har spillerlisens, fordelt på 7 kvinner og 19 menn. Ved årsskiftet 1999 / 2000 var kontantbeholdningen på vel 5.000 kroner. Dessuten hadde vi spillemateriell (som var betalt) til en verdi av ca. 1.500 kroner. Tilsvarende tall ved årsskiftet 2000 / 2001 var omtrent 14.000 og 8.000 kroner. Så vi er blitt litt rikere i løpet av året, og vi har et godt utvalg av kuler mm for salg.

 

I tillegg til å arrangere norgesmesterskapet har BFII i 2000 arrangert turneringene Glomma og  Fredriksen, og vårt eget klubbmesterskap. For uten deltakelse i egne arrangement har spillere fra BFII deltatt i

  • Sesongpremiere i Frognerparken, 24.04.00 (2 lag i dobbel)
  • Copa d`amigos, Horten 27.05.00 (6-mannslag, 3 x dobbel)
  • Son Open, 02.07.00 (6 spillere)
  • Sætra Vintercup, Østmarksætra 28.01.01 (trippel-lag)

 

Klubben har også vært representert ved Sommerfestivalen i Kvæfjord utenfor Harstad hvor Paavo Tikkanen deltok som instruktør og turneringsledelse sammen med andre fra NPF.

 

Kirkeparken har det vært faste spilledager på tirsdag og lørdag gjennom hele sesongen, dvs. fra 1. januar til 31. desember. Her har det vært imponerende godt frammøte, med et snitt på 14-15 spillere uansett vær. Paavo Tikkanen uttaler i et intervju med Fredrikstad-avisa Demokraten 13.02.00 at det skal orkan til for å stoppe de aller ivrigste boule-spillerne i Kirkeparken. Med erfaring fra denne høsten og vinteren er det god grunn til å trekke denne påstanden i tvil. De lar seg nok ikke stoppe! Og blir vi kalde og sultne, så fyrer Atle opp grillen. Denne vinteren har vi rigget opp vårt egne permanente provisoriske lysanlegg, så mørket er ikke lenger noen fiende. Vi er imidlertid noe bekymret for paviljongens "helse", og har kontakt med kommunen på både politisk og administrativt nivå ang. en eventuell rehabilitering. Denne sesongen har vi også ”jaktet” på et mulig innendørs spillested.

 

Årets Glomma-turnering ble på en måte et prøve-NM for vår arrangørstab. Dette nasjonale rankingstevne ble avviklet på Tollbodplassen søndag 30. april. Det deltok 26 double-lag, og store deler av Norgeseliten var på plass. De ville naturlig nok teste ut NM-arenaen. Vi som arrangører fikk også en nyttig test på både teknisk avvikling og salgsapparat. BFII deltok i konkurransen med fem lag, og beste lokale plassering fikk Steinar Lorentzen/Anne Marie Lindstad med en av fire 5. plasser.

 

Norgesmesterskapet var klubbens store utfordring denne sesongen, siden vi var tildelt oppgaven som teknisk arrangør.Dette var første gang NM ble arrangert utenfor Oslo, og vi ønsket selvfølgelig å bevise at vi var tilliten verdig. Mesterskapet ble avviklet i dagene 11. - 13 august med Tollbodplassen som arena. Her hadde vi merket opp hele 36 baner, og forsynt området med et stort antall teltpaviljonger, bord og krakker. Takket være stor dugnadsinnsats fra klubbens medlemmer hadde vi også en imponerende salgsbod for mat og drikke. Norges største rådgivende ingeniørfirma, ICG, sponset oss med funksjonærantrekk. Dette har senere blitt vårt offisielle klubbantrekk.  For å slippe å skryte av oss selv, siteres her fra beretningen til Norges Petanque Forbund: - En stor suksess både arrangement- og deltagermessig. Boule Frederik II gjorde en fremragende innsats som teknisk arrangør. Det vises også til vedlagte brev fra NPF. Vi skylder også å gjøre oppmerksom på at været var på vår side alle tre dagene.

 

 

 

 

I mesterskapet deltok 33 spillere i single, 40 lag i dobbel, 7 lag i dobbel veteran, 4 lag i junior, 25 lag i trippel, 10 lag i trippel damer. I Damer trippel fikk laget fra Boule Frederik II en meget hederlig delt 7. plass! Vårt lag besto av Anne Marie Lindstad, Turid Såheim og Stine Såheim. Jentene klarte til og med  å skremme det norske dame­landslaget, som vant kampen med sifferne 13-11 (!). De øvrige NM-resultatene for våre spillere var kledelig beskjedne.

 

 

I årets "Fredriksen" som ble avviklet i Kirkeparken 14. oktober deltok 14 lag. De fleste var naturlig nok fra egen klubb, men vi hadde også lag fra Moss, Son og Follo. Det ble imidlertid en ren Fredrikstad-finale hvor Steinar Lorentzen/Tor Berg kunne hente hjem karaffelen etter å ha slått Rolf Såheim/Rolf Hermansen

 

Klubbmesterskapet ble avviklet i single og double i Kirkeparken.2. september. Det deltok 24 spillere, og følgende kom på "medaljeplass":

Single:         1) Lasse Kristoffersen
                  2) Tor Berg
                  3) Rolf Såheim

Double:       1) Henry Andersson og Arne Lund
                  2) Kai Andersen og Hassan Guleid
                  3) Rolf G. Hermansen og Rolf Såheim

 

Overgangen til et nytt år ble tradisjonen tro markert med Nyttårsspill i Kirkeparken 1. jaunar fra kl. 12.00. I år var det snø så det ble et skikkelig vinterspill med spillere kledd i festantrekk. Det ble servert kaffe og kaker m.m. i paviljongen, og rundt paviljongen kunne man se de fargerike griser mot den hvite snø.

 

Vi er kjent med at det er mange som setter stor pris på vår aktivitet rundt paviljongen i Kirkeparken. Et eksempel er en hilsen gjennom "På tråden" spalten i Fredriksstad Blad fra Elisabeth på Cicignon. Her står det bl.a. – Det har det siste året, kanskje lenger, vært stor aktivitet rundt paviljongen i Kirkeparken av vakre mennesker i alle aldre fra forskjellige kulturer som spiller boule. Det er et vakkert bilde og gir en god følelse å se at vår vakre park blir brukt i allslags vær. At vi også er akseptert av kirken, er bekreftet gjennom bilde og hederlig omtale i menighetsbladet, Kirkene i Sentrum.

Fredrikstad, 12.02.01

Styret i Boule Frederik II

Beretning 2001

 

 

Styret har hatt følgende sammensetning:

 

Leder:               Rolf Hermansen

Nestleder:         Paavo Tikkanen

Kasserer:           Rolf Såheim

Sekretær:          Ivar F. Hauge

Styremedlem:    Tor Berg

Varamedlem:      Turi K. Lorentzen

                        Anders Aarrestad

 

Valgkomiteen har bestått av Henry Andersson, Randi Frisenfeldt og Ivar F. Hauge.

 

Pr. 31.12.01 var det 40 medlemmer, derav 12 kvinner. Klubben har 25 medlemmer som har løst lisens for konkurransespill. Det har vært avholdt syv styremøter i inneværende periode.

 

Paavo Tikkanen og Rolf Hermansen representerte klubben på tinget til Norges Petanqueforbund, i Oslo 24.02.01. Klubben har hatt stor aktivitet i løpet av året. Frammøte på de to ukentlige treningsdagene har variert mellom 10 og 20 spillere. Spillere fra andre klubber har også fra tid til annen vært innom våre treninger. En del av våre spillere har deltatt i turneringer i Oslo, Son og i Sverige.

 

Vi arrangerte Glommaturneringen søndag 29. april, med deltakelse fra 23 dobbellag. Et vellykket arrangement som startet med tilrigging på lørdag, og fortsatte med reetablering på søndag morgen etter at teltene hadde blåst overende i løpet av natten. Alt var imidlertid på plass da turneringen startet. Sekretariatet ble dyktig ledet av Aud med Per og Stine som gode medhjelpere. Salg av pølser, lapskaus, vafler, mineralvann og kaffe ga et lite overskudd. Turneringen ble spilt som Monrad over 5 runder før semifinaler. Vinnere ble Roger Støa / Leif Høgberg fra Oslo PC. Vår egen klubb deltok med syv og et halv lag, og best av disse ble Henry Andersson / Arne Lund med en niende plass etter grunnspillet..

 

Son Open ble avviklet 21. juni med mange deltakere fra vår klubb.

 

Den 13. og 14. juli var det Karnevalsboule i Grebbestad. Her dettok BFII med to trippellag. Laget til familien Såheim gikk helt til 1/8-dels finalen, mens laget med Turi L., Randi F og Rolf H. ble slått ut i grunnspillet. Familien Såheim deltok med et trippellag i en turnering i Åmål i Sverige 18. august.

 

Valle Petanque var tekniske arrangør for årets norgesmesterskap, og gjennomførte turneringen i velodromen på Valle Hovin 10.-12. august under nokså uvennlige værforhold, med mye regn og til dels vanskelige baner. Boule Frederik II var representert i flere klasser, og skaffet seg nyttig konkurranseerfaring, men fikk stort sett beskjedne plasseringer. Unntaket var damene, som oppnådde 4. plass i trippel.
Turi Lorentzen samt Stine og Turid Såheim imponerte ved bl.a. å vinne over erfarne representasjonsspillere fra Follo.

 

Det var duket for klubbmesterskap 8. september. Årets klubbmestere ble Rolf Såheim / Gunnar Salthe, som slo Turid og Stine Såheim i finalen. Tredjeplassen gikk til Hassan Guleid / Ivar F. Hauge. Frederiksen-turneringen ble arrangert i Kirkeparken lørdag 6. oktober. Årets Frederiksen ble Atle Andersen / Ivar Hauge som vant turneringen foran Aud Veen Noodt / Hassan Guleid. På tredjeplass kom Stine Såheim / Turid Såheim. Anders Aarrestad ledet turneringen på en utmerket måte. BF II vant "Østlandsserien", en lagkonkurranse mellom klubbene fra Son, Hølen, Moss og Fredrikstad. Son PC alle som hadde vært med på seriespillet til en sammenkomst i kroa i Son 21. november. Her stilte BFII med en stor "tropp".

 

 

 

Vårt julebordsarrangement 24. november i lokalene til Interconsult ble en gedigen suksess, og alle var enige om at dette burde bli en fast, årlig begivenhet. Rolf S. hadde diktet en klubbsang for anledningen, og hadde greid det mesterstykke å få med navnene til samtlige deltagere. Programmet inneholdt blant annet uroppførelse av teaterstykket "En tirsdagskveld i parken" - med Rolf H. som forfatter og regissør, Evert Taubes "Eldarevalsen" framført av Henry Andersson og Arne Lund, og kunnskapskonkurranse om Pétanque. God servering og muntre allsanger bidro også til en meget hyggelig kveld!

"Boula", et tidligere tilfluktsrom, som nå eies av bedriften Mills, har nå blitt klubbens innendørsarena. Det er nå andre vinteren vi benytter oss av dette. På dugnad har vi kjørt inn mange tonn med grus og lagt opp ekstra lys, slik at vi nå har i alt fem baner. I forbindelse med dugnadsarbeidet kan vi ikke unngå å nevne den store innsatsen til Atle A. Et pumpehavari og en oversvømmelse i anlegget i desember har medført den ubehagelige overraskelsen at vi må dekke en regning på ca. kr. 5.000.

 

Tradisjonen med Nyttårsboule i Kirkeparken 1. januar opprettholdes. 15 – 20 medlemmer, de fleste festkledde, innledet det nye året med gløgg, kaker, kaffe og konkurranse. Kulda hadde tatt en pause denne dagen, så været var godt med en blek sol. En fin start på en ny petanque-sesong.

 

 

 

Fredrikstad, 24.01.02

Styret i Boule Frederik II

Nyeste kommentarer

Jeg har flyttet fra Fredrikstad, og ønsker å bli fjernet fra e-postlisten.

Takk for mange hyggelige timer

08.11 | 09:32

Arne Lund sovnet inn Fredag 7/10, og må strykes fra medlemslista hos dere.
Runar Lund

10.10 | 10:07

Så flott! Han fortjener det. I tillegg er han en vennlig og imøtekommende mann.

10.06 | 19:46

Så hyggelig å feire frigjøringsdagen med hyggelige Petanque venner. Flotte baner, flott vær, flotte fasiliteter. Rett og slett ett flott arrangement.

Takk for en flott dag.

09.05 | 12:04